Usein kysytyt kysymykset

Pilaako höyrykaapista tuleva höyry kylpyhuoneeni?

Ei pilaa, koska suurin osa höyrystä tiivistyy kaapin lasiseiniin ja valuu vetenä viemäriin.

Mitä vaatimuksia huoneiston ilmastoinnille on, kun asennamme höyrykaapin kylpyhuoneeseen?

Normaali ilmanvaihto riittää, eikä laitetta tarvitse liittää ilmanvaihtojärjestelmään.

Kylpyhuoneemme lattiassa on voimakas kaato. Kuinka kaapin voi siihen asentaa?

Kaapin pohjassa, altaan alla on tukirakenne, jossa on säätöjalat. Niiden avulla laite saadaan asennettua suoraan suhteessa lattiaan.

Kylpyhuoneessani on nyt vanha suihku. Kuinka voin asentaa tilalle suihkukaapin?

Vanha suihkusekoittaja poistetaan ja tulovesiputkiin asennetaan hanakulma, jossa on sulut. Laitteessa tulee mukana 150 cm pitkät liitosletkut, jotka asennetaan näihin hanakulmiin. Mikäli valitsemasi laite on varustettu höyrynkehittimellä, tarvitaan kaapin yläpuolelle jakorasia, johon johdetaan normaali valovirta (sulakekoko 16A). Tämä kiinteä sähköasennus on luvanvarainen työ, jonka saa tehdä ainoastaan alan ammattilainen.

Pystynkö itse asentamaan ostamani suihkukaapin?

Laitteen mukana tulee suomenkielinen asennusohje, jonka avulla laite on helppo koota. Asennustyö helpottuu huomattavasti, mikäli työtä on suorittamassa kaksi henkilöä.

Minkälaisina osina suihkukaappi toimitetaan?

Kaapit toimitetaan osina ja ne on pakattu pahvipakkauksiin. Suihkukaapissa on yleensä kaksi pakettia: toisessa on laitteen lasiseinät ja toisessa katto ja allas. Höyrykaappi toimitetaan normaalisti kolmessa paketissa. Kun paketit ovat saapuneet, voidaan pahvipakkaukset purkaa ja viedä osat kuplamuovipakattuina asennustilaan.

Kuinka hyvin kylpyhuoneeni pysyy kuivana, mikäli vaihdan vanhan suihkuverhoni suihkukaappiin?

Koska Eagon suihkukaapeissa on seinät, katto ja allas, ei suihkuvesi pääse roiskumaan ympäri kylpyhuonetta. Näin ollen suihkukaappi ennaltaehkäisee tehokkaasti mahdollisia vesivahinkoja, koska suihkusta tuleva vesi ei kastele seiniä ja kalusteita. Käytetty vesi johdetaan kaapista poistoputkella lattiakaivoon.

Kuinka ja mistä saan mahdollisesti tarvitsemiani varaosia ostamaani suihkukaappiin?

Eagon tuotteilla on kahden vuoden takuu. Kaikkia varaosia löytyy omasta varastostamme ja meillä on valtuutettu huoltoliike, joka tarvittaessa hoitaa huoltotyön. Tästä linkistä pääset tutustumaan takuuaikana ja sen jälkeen tapahtuvaan huoltoprosessiin.

Uudisrakennukseni kylpyhuone vaatii tilan pyörätuolille (ns. invaympyrä). Voinko asentaa höyrykaapin kylpyhuoneeseeni, vaikka invaympyräehto ei täytykään?

Kyllä voit, koska höyrykaappi on irtokaluste. Invaympyräsääntö koskee ainoastaan kiinteitä kalusteita.